Onze multidisciplinaire adviesteams

De adviesteams van Doorstart.nl worden gevormd door financiële,bedrijfskundige en juridische professionals. Gespecialiseerd op het gebied van ondernemen in zwaar weer en discontinuïteit. Zij zijn in geheel Nederland direct inzetbaar. De adviesteams staan onder leiding van twee coördinatoren. Antonie Kerstholt en Peter van Beusekom.
Nodeloos te zeggen dat alle informatie strikt vertrouwelijk is en door niemand anders dan het betrokken adviesteam van Doorstart.nl,wordt gezien, ZONDER UW VOORAFGAANDE TOESTEMMING.

Doorstart scan

Op afstand zonder zelf uw situatie ter plekke te hebben onderzocht, adviseren wij niet. Daarvoor is de situatie waarin u verkeert te ernstig. Daarom bieden wij u als 1e stap een Doorstart Scan aan. Bij u op het bedrijf gedurende 1 dagdeel, om alle relevante informatie direct in te kunnen zien. Alleen aan de hand van de uitkomsten van deze scan kunnen wij u goed adviseren of een doorstart haalbaar wordt geacht.

Voor dit dagdeel rekenen wij een vast bedrag van € 450, exclusief btw en vooraf overeen te komen reiskosten.Op basis van de gegevens die wij dan verzamelen, maken we een definitieve analyse en geven wij u inzicht in of en zo ja hoe wij denken dat uw onderneming geholpen kan worden. U krijgt een rapportage op basis van ons bezoek binnen maximaal 2 dagen toegestuurd. Deze analyse is direct van nut voor uzelf en andere betrokkenen bij de onderneming. Het geeft u inzicht wat u op korte termijn kan/moet doen, en wat essentiële aspecten zijn voor een gezonde toekomst. Als een doorstart haalbaar wordt geacht dan kan een adviesteam van Doorstart.nl u daarbij helpen. Vooraf zal dan een geheel vrijblijvende offerte worden uitgebracht over de doorstart werkzaamheden.

foto-kerstholt[1]

Over Antonie Kerstholt (adviesteam coördinator)
Drs. Mr. Antonie Kerstholt (1951) – Econoom en Jurist.
Oprichter van een commercieel advocatenkantoor, waar hij zelf ook als advocaat praktijk hield. Nu management consultant, docent, trainer en expert op het gebied van bedrijfscontinuïteit, crisismanagement en aansprakelijkheid. Houdt niet van poespas en onzin en zal u oprecht adviseren, zelfs als de inhoud op dat moment niet plezierig is. Zijn motto is dat in situaties die urgent zijn, alle poespas moet wijken om het doel te bereiken. En dat doel is meestal continuïteit, het voorkomen van waardeverlies en het vermijden van juridische risico’s. Antonie publiceert regelmatig als expert op deze gebieden in publicaties van de Rabobank, bij het NRC en het Financieel Dagblad en alle overige gerenommeerde media. Antonie is initiatiefnemer, oprichter en eigenaar van Doorstart.nl

Over Peter van Beusekom (adviesteam coördinator)
Drs. Peter van Beusekom (1953) – Bedrijfskundige Interfaculteit Delft.
Bedrijfsadviseur,interim-manager en directiecoach. Peter is al jaren actief als “probleem-oplosser, transitiemanager”, bij tal van bedrijven, variërend van afvalverbrandigsinstallaties tot het grootste internetbedrijf van Nederland. Met zijn ervaring als persoonlijk adviseur van meerdere ondernemers en directieleden weet Peter zich goed in uw situatie in te leven. “Walk your talk” is zijn stelling. U zult Peter ervaren als iemand die zeer snel tot de kern van problemen kan komen.

Wilt u ook een succesvolle doorstart maken?

of bel:

Copyrights © Kerstholt Bedrijfsadviseurs | Alle rechten voorbehouden
Scroll naar boven