In de wurggreep van Bijzonder Beheer

Bijzonder Beheer is signaal van vertrouwensbreuk

Als uw bank uw dossier heeft ondergebracht bij de afdeling Bijzonder Beheer dan is er sprake van een vertrouwensbreuk. Uw bank gelooft niet meer dat uw bedrijf het zal redden. En dat laatste zal de bank natuurlijk nooit zo tegen u zeggen!

Wel zal ze communiceren dat u het alleen niet meer aankan en dat de bank een door de bank voorgeselecteerde adviseur bij uw bedrijf wil hebben om u te helpen om het bedrijf weer gezond te maken. Uiteraard wel op uw kosten.

Als u weigert daaraan mee te werken zal als dreigement gecommuniceerd worden dat de bank dan genoodzaakt zal zijn om het  krediet op te zeggen. En voor dat dreigement zwichten veel ondernemers uiteindelijk. Niet wetende dat zij dan helemaal speelbal zijn geworden van de grillen en willekeur van de bank…..

Neem altijd eigen recovery adviseurs in de arm

Vertrouw nooit op de adviezen van adviseurs die op de shortlist van de bank staan en die u gedwongen door de bank hebt moeten kiezen. Die adviseurs werken altijd uitsluitend in het belang van de bank. Om de schade voor de bank te minimaliseren. Maar wel op uw kosten! Bijzonder Beheer bij uw bedrijf is oorlog en een oorlog wordt nooit gewonnen door  de vijand( de bank) te vertrouwen. Wel door eigen special forces in te schakelen die gewend zijn om in een oorlogssituatie ingezet te worden. En de adviesteams van Doorstart.nl zijn zulke special forces!

 

 

Wilt u ook een succesvolle doorstart maken door goede investeerders?

of bel:

Copyrights © Kerstholt Bedrijfsadviseurs | Alle rechten voorbehouden
Scroll naar boven